MMD lansira nove Philips hibridne USB priključne monitore

Izvor: ItRešenja.com, 11.Jul.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MMD lansira nove Philips hibridne USB priključne monitore

MMD, vodeći specijalista za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa najavljuje lansiranje 24 inčnog LCD monitora Philips 241B7QUBHEB i 27 inčnog LCD monitora Philips 272B7QUBHEB, oba s USB priključkom. Dizajnirani s obzirom na potrebe današnjih profesionalnih korisnika, ovi monitori objedinjuju mnoštvo karakteristika koje štede vreme, poboljšavaju produktivnost kako bi pojednostavile i olakšale radni dan. Od fleksibilnosti USB dockinga s USB-C priključkom do vizuelne izvedbe >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << IPS tehnologije, ali i od sigurnosti pop-up web kamere do udobnosti SmartErgoBase postolja, novi Philipsovi monitori ‘misle poput profesionalca’.

Jednostavnost i produktivnost

Philips 241B7QUBHEB i Philips 272B7QUBHEB imaju ugrađenu USB priključnu stanicu opremljenu tehnologijom DisplayLink koja nudi praktično univerzalno repliciranje ulaza kako bi korisnici mogli brzo i sigurno povezati svoj prenosni računar s mrežama, prenositi datoteke, gledati videozapise i još mnogo toga, zahvaljujući dualnom USB kablu sa A i C tipovima priključaka. Svi periferni uređaji, uključujući tastaturu, miša i RJ-45 Ethernet kabl, spajaju se na priključnu stanicu monitora, smanjujući nered kablova i povećavajući produktivnost. Zahvaljujući DisplayPort izlazu, višestruki monitori visoke rezolucije mogu se povezati samo jednim kablom. Konačno, USB 3.2 tehnologija omogućuje prenos podataka velikom brzinom što znači da korisnici mogu napajati svoja prenosna računala brzo, i direktno s monitora.

Upečatljive slike

Za profesionalce koji zahtevaju jasne i oštre slike, Philips 241B7QUBHEB i Philips 272B7QUBHEB će sigurno zadovoljiti te zahteve. Oba monitora opremljena su IPS tehnologijom, koja, za razliku od TN panela, dosledno donosi bogate, žive boje čija su tačnost i svetlost idealni za grafičke dizajnere, CAD inženjere, fotografe i video urednike. IPS takođe omogućuje izuzetno široke uglove gledanja od 178 stepeni, što znači da se ekran može gledati iz gotovo bilo kojeg ugla, uključujući i položaj kada je u okretnom modu od 90 stepeni, za maksimalnu lakoću gledanja. Za još spektakularnije slike, Philips 272B7QUBHEB poseduje CrystalClear Quad HD rezoluciju kao i tehnologiju Ultra Wide- Color za izvanredan sjaj i predivne, blistave boje.

Zaštita za korisnike i okolinu

Philips 241B7QUBHEB i Philips 272B7QUBHEB sadrže niz karaktristika za zaštitu korisnika kao i okoline. Inovativna, sigurna web-kamera Windows Hello ™ s tehnologijom prepoznavanja lica može se sigurno skloniti kada nije u upotrebi, uklanjajući rizik od znatiželjnih očiju. Osigurana je i fizička udobnost zahvaljujući takvoj tehnologiji koja je prikladna za oči kao što je LowBlue način rada, kao i ergonomskoj SmartErgoBase, koja korisnicima omogućuje postavljanje monitora na preciznu visinu i ugao koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. I okolina ima koristi od ovih monitora, zahvaljujući tehnologiji kao što je PowerSensor za uštedu energije, kao i 85 posto reciklirane plastike, kućišta bez PVC-a / BFR-a, bez žive ili olova kao materijala u koje je upakovan a koji se u potpunosti može reciklirati. Napredni monitor Philips 241B7QUBHEB koji povećava produktivnost i monitor Philips 272B7QUBHEB dostupni su po preporučenoj maloprodajnoj ceni od:

Philips   241B7QUBHEB – 42.469,00 Din (bez PDV-a) Philips   272B7QUBHEB – 63.759,00 Din. (bez PDV-a)

Više informacija o Philips monitorima: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.