MASAKR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI Majci odsekao glavu i bacio je u kantu za smeće

Izvor: Blic, 02.Jan.2015, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MASAKR U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI Majci odsekao glavu i bacio je u kantu za smeće

Kristijan Hose Gomez (23) iz Floride je u novogodišnjoj noći sekirom odsekao glavu svojoj majci zato što mu je previše "zvocala".

Policija je pronašla glavu Marie Suarez Kasanje u dvorišnoj kanti za đubre, a malo kasnije i telo koje se nalazilo u kontejneru nedaleko od kuće.

On je takođe priznao policiji da je ubistvo isplanirao nekoliko dana ranije kada ga je majka "maltretirala" da odnese neke kutije na tavan.

Gomez se tereti za ubistvo prvog stepena i trenutno je u pritvoru, saopšteno je iz policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Masakr u novogodišnjoj noći: Majci odsekao glavu

Izvor: Radio 021, 02.Jan.2015

Dvadesettrogodišnji Kristijan Hose Gomez iz Floride je u novogodišnjoj noći sekirom odsekao glavu svojoj majci zato što mu je previše "zvocala"...Policija je pronašla glavu Marie Suarez Kasanje u dvorišnoj kanti za đubre, a malo kasnije i telo koje se nalazilo u kontejneru nedaleko od kuće...On...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.