MAIC – Tvoj svakodnevni život postaje lakši nego pre

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAIC – Tvoj svakodnevni život postaje lakši nego pre

Veliko, ali prijatno iznenađenje stiglo je na naše tržište!

Tehnologija nam je toliko zašla u živote da nam je teško da zamislimo dan bez omiljenih gedžeta, posebno onih koji nam pomažu da se bolje organizujemo i budemo u toku sa najnovijim dešavanjima.

I dok se napredne tehnologije razvijaju brzinom svetlosti menjajući našu svakodnevicu, ne možemo da se ne zapitamo, "Šta je sledeće?"

Stoga je veliko, ali prijatno iznenađenje bilo kada je na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše tržište stigao MAIC prvi digitalni asistent sa kojim možete da razgovarate na srpskom jeziku!

Kako to? MAIC je pametni uređaj koji će vam pružiti pregršt korisnih informacija za obavljanje svakodnevnih zadataka veoma jednostavno, sve što treba je da izgovorite:

MAIC može u potpunosti da promeni i olakša organizaciju svakog vašeg dana, a zbog jednostavne upotrebe i na srpskom jeziku uređaj lako mogu koristiti i deca ili starije osobe. On ima još jednu pogodnu mogućnost - omogućava i umrežavanje ostalih pametnih uređaja u kući i može u potpunosti da prati i podržava vaš dnevni ritam i potrebe.

Ovog neobičnog saputnuka u novoj eri tehnologije možete pronaći u svim Vip mobile radnjama, samostalno ili uz neki od Kućni net paketa i tarifa. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.