Luxa2 Groovy Wireless Stereo Speaker

Izvor: PCAxe.com, 29.Avg.2013, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luxa2 Groovy Wireless Stereo Speaker

ThermalTake Luxa2 brend se širi  
LUXA2 je praktično ćerka firma dobro poznatog ThermalTake-a, a nastala je sa idejom da se fokus drži na mobilnim uređajima – držači za tablete i smart telefone, portabilne izvore napajanja, slušalice isl. Danas je LUXA2 predstavila i zvučnik sa nazivom “Groovy Wireless Stereo Speaker”.
Groovy Wireless Stereo Speaker je izrađen od aluminijuma, ali je u priču ubačena i kožna traka koja daje poseban šmek, pa se dizajn može okarakterisati istovremeno i kao retro, ali i kao savremen.
Ono što je zanimljivo u veyi sa ovim zvučnikom je da komunicira sa ostalim uređajima putem Bluetooth veze, ali je naravno ostavljena mogućnost i povezivanja ovog zvučnika putem standardnog kabla.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.