Lucija i Filip: Razvod posle osam godina

Izvor: Blic, 08.Okt.2014, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lucija i Filip: Razvod posle osam godina

Ako je ćerka Radeta Šerbedžije donedavno tvrdila da je tajna njihove ljubavi život na dve adrese, izgleda da ih je upravo ta razdvojenost skupo koštala.

Lucija Šerbedžija (41) rešila je da okonča osmogodišnji brak sa glumcem i režiserom Filipom Gajićem (45), s kojim ima dvoje dece - Sergeja (6) i Anastaziju (4). Zbog Lucijinih obaveza u Zagrebu i Filipovih u Beogradu, deca su im često živela na dve adrese.

- Dok su deca bila mlađa, nije im bilo toliko teško >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da žive u dva grada, problem je nastao kada su krenula u vrtić. Razdaljina između Beograda i Zagreba nije mala - pričali su poznanici bračnog para.

Ćerka čuvenog glumca nedavno se prijateljima u Zagrebačkom pozorištu mladih poverila da je njenom braku s Filipom došao kraj. O detaljima nije želela da govori. Ni Filip nije bio raspoložen da priča o tome.

- Šta se koga tiče moj privatni život?! Zamislite da ja vas pitam nešto o vašem životu?! Je l‘ bi vam bilo prijatno?! Da li se ja razvodim ili ne, samo je moja stvar - rekao nam je Gajić i prekinuo vezu.

Pre odluke da okonča brak, Lucija je na odmoru krajem avgusta polomila kuk, nakon čega je bila na rehabilitaciji u bolnici Lovran. Zbog povrede je morala da napravi i pauzu u snimanju filma sa ocem, jer će oporavak potrajati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lucija Šerbedžija se razvodi posle osam godina braka

Izvor: 24sata, 08.Okt.2014

Ako je ćerka Radeta Šerbedžije donedavno tvrdila da je tajna njihove ljubavi život na dve adrese, izgleda da ih je upravo ta razdvojenost skupo koštala...Lucija Šerbedžija (41) rešila je da okonča osmogodišnji brak sa glumcem i režiserom Filipom Gajićem (45), s kojim ima dvoje dece - Sergeja...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.