Loša prodaja Guitar Hero

Izvor: ITsvet.com, 20.Okt.2010, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Loša prodaja Guitar Hero

U toku jučerašnjeg dana NPD Group je objavila finansijski izveštaj o prodaji za mesec septembar u okviru kojeg je navedeno da su Wii, Xbox 360 i PlayStation 3 verzije Guitar Hero: Warriors of Rock prodate u manje od 100.000 kopija sve zajedno. Analitičar firme Wedbush, Michael Pachter, prognozirao je da će igra biti prodata u tom broju početkom prethodne nedelje, međutim, zabeležen je pad sa $116 miliona, koliko je generisano pre godinu dana na samo $16 miliona kada je u pitanju prodaja muzičkih žanrova u toku meseca septembra. U toku prošle godine, Guitar Hero 5 je prodat u 499.000 kopija početkom meseca.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Rekordni prihod Epla u septembru

Izvor: B92, 20.Okt.2010

Vašington -- Američka informatička kompanija Epl u poslednja tri meseca, prodala je 14 miliona mobilnih telefona ajfoun i 4,1 milion komada mini prenosivog računara ajped...To predstavlja rast prodaje "ajfouna" za 91 odsto u odnosu na isti period lane, a "ajpeda" za 28 odsto, preneli su francuski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.