Logitech – za igranje i uživanje

Izvor: PCAxe.com, 03.Okt.2013, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logitech – za igranje i uživanje

Mix zabave i ozbiljne zabave  
BEOGRAD, 02. oktobra 2013. - Švajcarska kompanija Logitech održala u popularnom beogradskom klubu Mixer House događaj za novinare.
Za sve koji prate najnovije vesti iz IT sveta i vole razne gedžete predstavljanje Logitech-ovih noviteta započelo je uvodnom prezentacijom koja je pokazala koliko daleko je tehnologija odmakla u nameri da nam omogući ležerno i zabavno korišćenje svih multimedijalnih uređaja.
Podeljen u dve tematske zone, gejming korner i lifestyle dnevni boravak, Logitech je na događaju prikazao sve nove vrhunske proizvode koje nudi svojim zahtevnim korisnicima svih profila.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

Logitech " za igranje i uživanje

Izvor: B92, 04.Okt.2013, 11:23

"Mix zabave i… ozbiljne zabave" moto je današnjeg press eventa koji je švajcarska kompanija Logitech održala u beogradskom klubu Mixer House...Za sve koji prate najnovije vesti iz IT sveta i vole razne gadgete predstavljanje Logitechovih noviteta započelo je uvodnom prezentacijom koja je pokazala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.