Logitech predstavio TK820 tastaturu

Izvor: PCAxe.com, 13.Avg.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logitech predstavio TK820 tastaturu

Kompanija Logitech je objavila da je danas svoju proizvodnu liniju obogatio bežičnom tastaturom Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, sa ugrađenim touchpadom koji istovremeno omogućava olakšano kucanje i navigaciju.
Logitech Wireless All-in-One TK820 tastatura je ultra-tanka i zauzima manje mesta na stolu, jer se bežično povezuje sa računarom, a uz pomoć ugrađenog touchpada unapređuje navigaciju. Površina touchpada je znatno veća nego ona kod prenosnih računara, tako da se može usmeravati, zumirati i prevlačiti lagano i udobno. Touchpad podržava do 13 Windows 8 multi-touch pokreta uz instalaciju Logitech SetPoint softvera.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bežična Logitech All-in-One tastatura TK820

Izvor: ItRešenja.com, 14.Avg.2013, 01:00

Logitech objavio je danas da je svoju proizvodnu liniju obogatio bežičnom tastaturom Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, s ugrađenim touchpadom koji istovremeno omogućava olakšano kucanje i navigaciju.     “Kreirali smo Logitech Wireless All-in-One tastaturu TK820 da bismo, u jednoj...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.