Logitech diNovo za Mac računare

Izvor: B92, 13.Nov.2008, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logitech diNovo za Mac računare

PerfectStroke sistem tastera, trogodišnje trajanje baterije i integrisana numerička tastatura odlike su nove linije Logitechovih bežičnih tastatura za Mac računare.

Jovana Milićević




U skladu s prepoznatljivim diNovo dizajnom, diNovo Mac edition tastatura koja se može koristiti uz sve Mac računare poseduje ram od poluprovidnog pleksiglasa, a debela je svega 22,1 milimetar od osnove do vrha tastera čime, po rečima Denisa Pavillarda, potpredsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << marketinga za Logitech tastature i desktop komplete, "pruža više opcija prilikom biranja tastature koja savršeno odgovara Mac dizajnu".

Udobnije kucanje obezbeđuje PerfectStroke sistem tastera koji je dizajniran za duži put tastera prilikom kucanja. Zahvaljujući mikro nosačima koji jednako raspoređuju silu osećaj kucanja ostaje isti i ukoliko se pritisne sama ivica tastera.

Za lakši pristup najčešće korišćenim aplikacijama, kao što su Safari, iTunes, Dashboard i ostale, na tastaturi se nalazi devetnaest dodatnih tastera, a jedna od bitnih stavki je i sistem za uštedu energije koji omogućava radni vek baterije od tri godine, što je najduži vek trajanja među svim bežičnim Logitechovim proizvodima.

Očekuje se da će se Logitech diNovo Keyboard Mac Edition uskoro pojaviti na tržištu, a preporučena cena za Evropu je oko 90 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.