Logitech MK520 tastatura i miš

Izvor: ITsvet.com, 16.Avg.2010, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logitech MK520 tastatura i miš

Logitech je predstavio svoju najnoviju tastaturu i miša koji su poznati pod objedinjenim nazivom MK520. Ova tastatura niskog profila je centrirana oko media kontrola i baterije koja bi trebala da omogući rad u trajanju od tri godine. Laserski miš takođe obećava punu godinu rada sa jednim baterijama. Ovaj sistem se povezuje sa računarom preko Logitech-ovog malog 2.4GHz Unifying prijemnika koji može da ostane i povezan sa notebook računarom kada ga prenosite. Bežična sigurnost sistema je uključena u formi 128-bitne AES enkripcije tastature. Prema poslednjim informacijama ovaj deo dodatne opreme bi trebao da podržava Windows i Mac računare.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Logitech predstavio bežični komplet MK520

Izvor: NC magazin, 16.Avg.2010

..Logitech je predstavio bežični komplet tastature i miša pod nazivom MK520. Tastatura je niskog profila, prilično zanimljivog dizajna, jer ima providnu plastiku oko, koja je zaobljena na krajevima. Mene je podsetilo na nove Samsung LCD televizore.

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.