Logitech K800 bežična tastatura

Izvor: ITsvet.com, 27.Dec.2010, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logitech K800 bežična tastatura

Logitech je najavio K800 bežičnu tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem koja poseduje senzor koji automatski podešava pozadinsko osvetljenje bazirano na ambijentalnom osvetljenju u prostoriji. Ono što ovu tastaturu izdavaja u odnosu na ostale modele je punjiva baterija koja je ugrađena u samu tastaturu pa više nema potrebe da zamenjujete AAA baterije. Nezavisno od senzora ambijentalnog osvetljenja, ova tastatura takođe poseduje senzor pokreta pa tasteri svetle kada se približite da ih pritisnete a kada se udaljite njihova svetlost se gasi pa se tako štede baterije. Tastatura takođe poseduje specijalnu opciju koja pokazuje procenat napunjenosti baterije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Logitech K800 bežična tastatura

Izvor: LaptopSvet.com, 27.Dec.2010

Logitech je najavio K800 bežičnu tastaturu sa pozadinskim osvetljenjem koja poseduje senzor koji automatski podešava pozadinsko osvetljenje bazirano na ambijentalnom osvetljenju u prostoriji. Ono što ovu tastaturu izdavaja u odnosu na ostale modele je punjiva baterija koja je ugrađena u samu tastaturu...

Nastavak na LaptopSvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.