Logitech C922 Pro Stream web kamera

Izvor: B92, 04.Okt.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Logitech C922 Pro Stream web kamera

Logitech je izbacio novu web kameru namenjenu pre svega onima koji žele da se bave streamingom – C922.

Kamera snima u 30fps u Full HD rezoluciji ili čak 60fps u 720p rezoluciji a zanimljivo je i da se uz nju dobija licenca za Xsplit softver za strimovanje.

Ova kamera je naslednik čuvene C920 koju je i do sada većina strimera preporučivala za ovu namenu. Logitech je otišao i korak dalje razmišljajući šta sve strimerima treba i osim odličnog kvaliteta slike, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobrog rada u manje osvetljenim prostorijama ova kamera sada nudi i da prepozna gde se nalazi čovek i po potrebi ubaci neku drugu pozadinu, što može biti vrlo interesantno.

Kamera dolazi u paketu s tromesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i dodacima – XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster.

C922 dolazi po preporučenoj ceni od 99 evra, što je otprilike bila cena i prethodnika.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Logitech C922 Pro Stream web kamera

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2016, 08:23

Logitech je izbacio novu web kameru namjenjenu prije svega onima koji žele da se bave streamingom – C922...Kamera snima u 30fps u Full HD rezoluciji ili čak 60fps u 720p rezoluciji, a zanimljivo je i da se uz nju dobija licenca za Xsplit softver za strimovanje...Ova kamera je nasljednik čuvene C920...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.