LoL: Taric champion spotlight

Izvor: B92, 20.Apr.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LoL: Taric champion spotlight

Samo smo čekali trenutak kada će da osvane spotlight i za novog, prerađenog Tarica. Iako, doduše, novi Taric još uvek nije dostupan na live serverima, verujemo da će vrlo brzo tu i dospeti sa sledećim patchom (otud i spotlight). Kao što je tradicija u LoL-u, na snimku su prikazane sve sposobnosti prerađenog šampiona, saveti za njihovo korišćenje kao i sam gejmplej.

Taric je sada super tenki support sposoban da čitav svoj tim učini nedodirljivim sa svojom ulti magijom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Pored te zanimljivosti, Taricu su promenjene sve magije i sama njegova priča, što se sve može videti na snimku. Posebno zanimljiva mu je Bastion (W) magija koja ima i pasivno i aktivno svojstvo. Kada se aktivira, Taric se poveže sa saveznikom kome, takođe, daje štit i svaka naredna magija koju baci istovremeno dolazi i od Taric-a i od povezanog saveznika.

Kao što smo rekli, vrlo je verovatno da će Taric dospeti na live servere sa novim 6.8 patchom, a u međuvremenu pogledajte spotlight u kome je on detaljno obajšnjen.

izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.