LinkedIn sada ima 450 miliona korisnika

Izvor: ItRešenja.com, 10.Avg.2016, 02:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LinkedIn sada ima 450 miliona korisnika

Nakon što je objavljeno kako će poslovnu društvenu mrežu LinkedIn uskoro preuzeti kompanija Microsoft, objavljeni su i finansijski rezultati za drugi i ujedno poslednji kvartal LinkedIn-a kao samostalne kompanije.

Iz izveštaja je vidljivo kako je LinkedIn tokom spomenutog kvartala ostvario prihod od 933 miliona američkih dolara i zaradu po deonici od 1,13 američkog dolara.

Kompanija trenutno ima 450 miliona korisnika, ali  samo njih 25 posto su redovni mesečni korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << servisa. Tačnije, servis redovno koristi oko 106 miliona korisnika, što je u potpunosti jednako broju korisnika koji su redovno upotrebljavali servis u prvom kvartalu ove godine (kada je LinkedIn imao ukupno 433 miliona korisnika).

Štaviše, broj takvih korisnika je gotovo nepromenjen još od drugog kvartala 2015. godine pa ostaje da se vidi kako će novi vlasnik LinkedIn-a uspeti da reši taj problem.

Izvor: IT Vesti

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

LinkedIn ima 450 miliona korisnika

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2016

Nakon što je objavljeno kako će poslovnu društvenu mrežu LinkedIn uskoro preuzeti kompanija Microsoft, objavljeni su i finansijski rezultati za drugi i ujedno poslednji kvartal LinkedIn-a kao samostalne kompanije...Iz izveštaja je vidljivo kako je LinkedIn tokom spomenutog kvartala ostvario prihod...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.