Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Let do ivice svemira za 19.000 evra

Ako imate potrebu da osjetite brzinu, možete to učiniti na više načina, pored kupovine superautomobila ili motora…

Možete prenijeti stvari na sasvim novi nivo uz ovu nevjerovatnu mogućnosti, koja vam daje opciju da uživate u nenormalno uzbudljivoj supersoničnoj brzini za samo nekoliko sekundi. Riječ o vožnji do ivice svemira. Ako imate 19.000 evra i snažan stomak, zaista bi trebalo da se oprobate u ovome. Fly Fighter Jet kompanija sada nudi ovu mogućnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Celokupno vaše iskustvo zavisi od vremenskih uslova i temperature vazduha, pa vam kompanija za sigurno može garantovati let do visine od 17 kilometara. Ova vožnja traje od 45 do 50 minuta, a putnicima daje mogućnost uživanja u naletu adrenalina, koji je proizvod brzine od dva Macha.

Dio paketa je uživanje u nekim nevjerovatnim manevrima takođe, poput rotacije, strmih padova i uspona, a ne treba ni da pominjemo uzbuđenje koje ćete osjetiti kada vidite zemlju sa tolike udaljenosti. Ako ikada poželite dokaz da ste bili na ovom putovanju, ili imate neke nevjernike među prijateljima, treba da znate da će svaki putnik dobiti sertifikat o letu. Da li imate sve što je potrebno za ovakvu avanturu?

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.