LaCie RuggedKey USB 3.0

Izvor: ITsvet.com, 06.Avg.2012, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LaCie RuggedKey USB 3.0

Kompanija LaCie objavila je dostupnost njihovog RuggedKey, savršenog rešenja za zaštitu podataka. Novi drajv dizajniran je od strane Neil Poulton-a, a njegova forma i dizajn štite podatke od neovlašćenog pristupa ali i od fizičkih oštećenja. Zanimljivi dizajn podrazumeva i narandžasti branik koji obezbeđuje zaštitu od toplote, hladnoće i pada sa 100 metara. U zvaničnom saopštenju kompanije LaCie navodi se da novi drajv odlikuje i IP-54 sertifikat koji garantuje otpornost na oštećenja nastala usled prašine i vode. RuggedKey je baziran na USB 3.0 tehnologiji i nudi brzinu prenosa fajlova do 100MB/s.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Intel investira u praćenje pokreta

Izvor: ITsvet.com, 07.Avg.2012, 08:09

Intel Capital investirao je finansijska sredstva u kompaniju koja obezbeđuje tehnologiju za praćenje pokreta što možda ukazuje na činjenicu da se ova kompanija priprema za buduće interfejse za računare. U zvaničnom saopštenju francuske firme Movea navodi se da je od strane Intel Capital obezbeđeno...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.