LSV i DS: Postignut dogovor o rekonstrukciji Vlade Vojvodine

Izvor: Blic, 29.Okt.2014, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LSV i DS: Postignut dogovor o rekonstrukciji Vlade Vojvodine

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Demokratska stranka (DS) saopštile su danas da su postigle konačni dogovor u vezi sa rekonstrukcijom pokrajinske vlade.

"Očekuje se da sednica Skupština AP Vojvodine, na kojoj će rekonstrukcija biti ozvaničena, bude održana u narednih nekoliko dana", navodi se u zajedničkom saopštenju LSV i DS.

Ranije danas Socijaldemokratska stranka (SDS) je saopštila da je Predsedništvo te stranke donelo odluku da ne ulazi u rekonstruisanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vladu AP Vojvodine.

"U pregovore o rekonstrukciji vlade ušli smo sa ciljem da se što pre krene sa rešavanjem političke krize i problema građana Pokrajine. Nažalost, naši sagovornici nisu pregovarali o tim pitanjima. Umesto razgovora o tome, druga strana je tokom pregovora razgovarala gotovo isključivo o raspodeli funkcija i zadržavanju vlasti", stoji u saopštenju SDS.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dogovor o rekonstrukciji Vlade Vojvodine

Izvor: RTS, 29.Okt.2014

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Demokratska stranka (DS) saopštile su da su postigle konačni dogovor u vezi sa rekonstrukcijom Pokrajinske vlade. .."Očekuje se da sednica Skupštine AP Vojvodine, na kojoj će rekonstrukcija biti ozvaničena, bude održana u narednih nekoliko dana", navodi...

Nastavak na RTS...

Postignut dogovor o rekonstrukciji vlade Vojvodine

Izvor: BKTV News, 29.Okt.2014

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Demokratska stranka (DS) saopštile su danas da su postigle konačni dogovor u vezi sa rekonstrukcijom pokrajinske vlade.. . „Očekuje se da sednica Skupština AP Vojvodine, na kojoj će rekonstrukcija biti ozvaničena, bude održana u narednih nekoliko dana“,...

Nastavak na BKTV News...

Dogovor o rekonstrukciji pokrajinske vlade, ali bez SDS-a

Izvor: Press, 29.Okt.2014

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) i Demokratska stranka (DS) postigle su konačni dogovor o rekonstrukciji pokrajinske vlade, ali u njoj neće biti i Socijaldemokratske stranke jer nema garancija da će u upravljanju pokrajinom doći do suštinskih promena. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.