Izvor: ItRešenja.com, 08.Mar.2014, 04:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG poneo titulu najinovativnijeg proizvođača mobilnih uređaja na MWC-u

Na nedavno završenom svetskom sajmu mobilnih tehnologija (Mobile World Congress) kompanija LG je ponela titulu najinovativnijeg proizvođača uređaja godine. Nagrada je dodeljena od strane GSMA odbora i kako se navodi od strane LG-ja predstavlja jedno od najprestižnijih priznanja koje se …The post LG poneo titulu najinovativnijeg proizvođača mobilnih uređaja na MWC-u appeared first on IT Rešenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Intel će isporučiti 40 miliona tablet čipova

Izvor: ITsvet.com, 08.Mar.2014

Intel je na najboljem putu da isporuči 40 miliona čipova za tablete u toku ove godine navodi izvršni direktor kompanija Brian Krzanich. Intel je originalno ovu smelu tvrdnju izneo pre nekoliko meseci, a sada kompanija navodi da je na dobrom putu da ostvari svoje planove. Mnogi ljudi ipak smatraju...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.