LG najavio najveći OLED TV panel

Izvor: B92, 26.Dec.2011, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG najavio najveći OLED TV panel

Kompanija LG najavila je najveći OLED TV panel, dijagonale 55 inča.

Debljina ovog panela iznosi svega 5 milimetara, a izvršni direktor kompanieje LG Display, Sang Beom Han, rekao je da iako se o OLED tehnologiji govorilo kao o budućnosti TV ekrana, do sada je ova tehnologija bila ograničena na manje dimenzije i visoke cene.

"Naš 55-inčni OLED TV panel će prevazići te barijere", rekao je on.

Ovaj panel, koji LG najavljuje kao najveći OLED panel na svetu, javnost će moći da vidi na sajmu CES, koji se od 9. januara održana u Las Vegasu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG razvio najveći OLED panel za televizore

Izvor: Mikro - PC World, 26.Dec.2011

Kompanija LG displej (LG Display) je objavila da će na predstojećem sajmu elektronike u Las Vegasu, koji se otvara 9. januara, pokazati svoj najnoviji TV panel na bazi organskih svetlećih dioda (OLED) čija je dijagonala 140 cm (55 inča), po čemu je najveći te vrste na svetu. Panel pored toga ima...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.