LG Electronics osvojio 14 nagrada na CES-u

Izvor: B92, 16.Jan.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG Electronics osvojio 14 nagrada na CES-u

Na ovogodišnjem sajmu CES u Las Vegasu, kompanija LG Electronics osvojila je 14 nagrada za vrhunski dizajn i izuzetne tehnološke inovacije.

Izvor: Mikro




Na izložbi potrošačke elektronike učestvovalo je više od 2.700 kompanija koje se bave multimedijom, elektronikom i kućnom zabavom.

U poslednjih šest godina LG je na manifestaciji CES osvojio preko 80 nagrada. Žiri koji odlučuje o nagradama, sastavljen je od uglednih dizajnera, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << inženjera i novinara, a proizvodi se ocenjuju na osnovu sledećih kriterijumima: upotrebna vrednost, inovacije u dizajnu, kvalitet i doprinos kvalitetu života i životne okoline. Ove godine LG Electronics je nagrađen u kategorijama: monitori, video komponente, zvučnici za kućne bioskope, bežične komunikacije, kućna elektronika, kompjuterske i audio komponente.

Nagrađeni su proizvodi kompanije LG Electronics: ultratanki LCD HD televizor 55LHX, Blu-ray plejer BD300, kućni bioskop LHB979, mobilni telefon LG Dare (VX9700), bežične slušalice LG Solar Headset (HFB-500) i uređaj za skladištenje podataka sa Blu-Ray pisačem (N4B1 NAS).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.