LG AKA smartfon koji pokazuje emocije

Izvor: ItRešenja.com, 27.Okt.2014, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG AKA smartfon koji pokazuje emocije

Na konferenciji World IT Show 2014 u Južnoj Koreji, kompanija LG je predstavila jedan neobičan i krajnje zanimljiv koncept smart telefona koji dolazi pod nazivom LG AKA. U pitanju je prilagodljiv uređaj koji više od bilo kog drugog modela donosi peronalni pečat vlasnika, pa tako pored prednje strane zaštićene specijalnim materijalom raspoloživim u nekoliko atraktivnih boja koje se mogu birati, tu je i neobičan “par očiju“ koje će vam ukazivati na trenutno raspoloženje korisnika telefona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << />
Naime ove animirane oči mogu izražavati različite emocije, u zavisnosti od toga šta je na uređaju sve pokretano – alarm, muzika, različite aplikacije…  Ovakva neobična funkcionalnost deluje čak po malo i bizarno, ali svakako je jedinstvena i drugačija. Sa druge strane biće zanimljivo videti i samu specifikaciju ovog smartfona, budući da u ovom trenutku nisu poznate ključne hardverske karakteristike. Za to nećemo morati dugo da čekamo pošto je LG ovaj model najavio već za sledeći mesec kada će se pojaviti na matičnom tržištu u Južnoj Koreji.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.