LG 55“ OLED TV

Izvor: ITsvet.com, 27.Maj.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG 55“ OLED TV

LG sve je više prisutan u novoj eri televizije što je još jednom dokazano predstavljanjem na svetu najtanjeg i najvećeg 55“ OLED TV modela na tržištu Evrope. Zvanično predstavljanje održano je u Monaku u renomiranoj Salle des Etoiles gde je specijalni gost Sebastian Vettel, šampion Formule 1, zvanično otkrio najnapredniji komercijalni OLED TV koji je trenutno dostupan. Poseduje AV konektore sa zadnje strane, dok se tri USB porta nalaze sa bočne strane što je prilagođeno onim korisnicima koji gledaju video sadržaje sa kamera na ovaj način. Novi model nosi oznaku 55EM9600, a ono što će većina ljudi prvo zapaziti kod njega jeste cena po kojoj se prodaje – 9.000 evra.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

LG OLED TV – revolucija u industriji televizora

Izvor: ITsvet.com, 28.Maj.2012, 11:05

Kompanija LG Electronics predstavila je u Monaku najveći i najtanji OLED televizor na svetu, čime je otvorila novu eru u industriji potrošačke elektronike još od pronalaska televizora u boji. Novi LG OLED televizor poseduje ekran dijagonale 55 inča, čiji će kvalitet prikaza ostaviti bez daha...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.