LEP PODSTICAJ: Ubisoft daje besplatne igre kako bi se ostalo kod kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 15:47

LEP PODSTICAJ: Ubisoft daje besplatne igre kako bi se ostalo kod kuće

Odlična vest za sve...

Ubisoft smatra da na jednostavan način može da ohrabri ljude da ostanu kod kuće i čekaju da se pandemija COVID-19 završi: ponuditi im besplatne video igre.

If you saw Rayman Legends was free on PC and was considering picking it up:

PLEASE, just don't do it

uPlay/Ubisoft rendered the PC port of Rayman Legends basically fucking unplayable, just go buy it on console instead pic.twitter.com/pj5UW37hQi

— kobold >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (@AlsoIMainYoshi) April 2, 2020

Kompanija vodi mesečnu kampanju koja će vam doneti besplatne igre, probne periode, popuste i druge ponude koje će zaokupiti vašu pažnju dok ste zatvoreni u kući. Sve počinje ponudom besplatne PC verzije Rayman Legends na Uplay-u od 31. marta do 3. aprila. To je stari naslov, svakako, ali mogao bi da se nađe ako tražite optimističnu igru koja će vas podsetiti da će sve biti bolje. Buduće ponude biće dostupne preko Ubisoft-ove stranice Free Events.

Nema sumnje da Ubisoft ovo delimično koristi kao promotivno sredstvo za svoj portfolio. Možete da isprobate igru koju ste preskočili prvi put ili ćete osetiti potrebu da se pretplatite na Uplay+ da biste videli više. Istovremeno, to bi moglo da bude posebno korisno u nekim domaćinstvima. Nema svako zalihe igara koje bi trebalo da pređe dok se ne završe izolacije i karantini, a kamoli novac za kupovinu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.