Krajem ove godine stiže nam Asasins Krid Valhala

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 09:20

Krajem ove godine stiže nam Asasins Krid Valhala

Ima da kida...

Ubisoft je podelio prvi trailer za novi Assassin’s Creed Valhalla. Kada igra izađe za prazničnu sezonu, moći ćete da igrate i na starijoj PS4 i Xbox One generaciji konzola, ali i na potpuno novoj, za koju se očekuje da se baš tada pojavi. Naravno, igra će se pojaviti i na PC-ju, kao i na Google Stadia platformi.

Vođa vikinga

U novoj igri iz franšize koja traje više od deset godina, preuzimate ulogu Eivor-a, vođe Vikinškog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klana. Moći ćete da igrate kao muški član klana ili kao ženski. Štaviše, imaćete mogućnosti da prilagodite svog karaktera, što nije bilo uobičajeno u prethodnim Assassin’s Creed naslovima.

Priča će biti smeštena u Mračnom dobu Norveške i Engleske, a u samoj igri će biti moguće da izgradite dom za vaš klan. Dugogodišnji fanovi igre biće srećni da se jedan od zaštitnih znakova – hidden blade – vraća u Valhalla-u. S obzirom da se nordijski vrhovni bog Odin pojavljuje u igri, očito je da će postojati upliv mitologije u istorijski aspekt igre.

Ubisoft Montreal, studio koji je pomogao da se napravi serijal je preuzeo ulogu glavnog razvojnog tima, sa režiserom Black Flag-a Ashraf Ismal-om, koji se sada kreativni direktor igre. Na PC-ju, igra će biti ekskluziva za Epic Games Store i Ubisoft Store. Vredi napomenti i da, ukoliko kupite igru na Microsoft Store-u, moći ćete da je igrate i na Xbox One i Xbox Series X.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.