Kraj za sedam Google proizvoda

Izvor: ITsvet.com, 26.Nov.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj za sedam Google proizvoda

Kompanija Google je najavila da će odustati od dodatnih sedam svojih proizvoda u pokušaju da smanji opseg usluga. Na ovaj način došao je kraj za jedan broj proizvoda među kojima su Google Wave, Knol i Google Gears. Ovo je treći put da jedan američka firma otkazuje nekoliko svojih proizvoda. Svoj kraj će ovoga puta zabeležiti Google Wave, Google Bookmarks List, Google Friends Connect, Google Gears, Google Search Timeline, Knol i Renewable Energy Cheaper than Coal. Treba naglasiti da neće svi uređaji istovremeno biti ukinuti već postepeno, pa će tako Wave biti napušten u aprilu a Knol u toku oktobra meseca.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Objavljena najnovija lista proizvoda koje "Gugl" odbacuje

Izvor: Blic, 27.Nov.2011, 13:10

"Gugl" je objavio najnoviju listu proizvoda koji će biti odbačeni kao deo poslovne strategije izvršnog direktora te kompanije Larija Pejdža radi usmeravanja resursa na projekte koji više obećavaju, prenela je agencija AFP...Jedan od rukovodilaca "Gugla" Urs Holzle je istakao da se kompanija nalazi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.