Kosti na dnu jezera: Uz pomoć Google Maps rešena misterija duga 20 godina (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 23:37

Kosti na dnu jezera: Uz pomoć Google Maps rešena misterija duga 20 godina (VIDEO)

Obavljajući svoj posao Džeri Numan naleteo na neobičan detalj.

Vilijam Mold nestao je novembra 1997. godine. Poslednji poziv uputio je devojci, dok se provodio u gradu. Rekao je da ubrzo kreće kući…

Više od 20 godina, policija i porodica pokušavali su da utvrde šta se dogodilo. Čitava zajednica se uključila u potragu, ali bezuspešno.

Sasvim neočekivano, razrešenju misterije pomogla je aplikacija Google Maps, i znatiželjni korisnik Džeri Numan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (na slici) iz Okruga Palm Bič.

Neobični obrisi

Analizirajući autobuske rute preko Google alatke, Numan je otkrio obrise automobila na dnu jezera u Velingtonu (Florida)!

Odmah je kontaktirao bivšu devojku Eriku, koja živi u blizini, i zajedno su započeli istragu, prenosi VICE.

Na Google Maps pronašao ostrvo duhova (VIDEO)

Ni u najluđim mislima nisu očekivali da će pomoći u rešavanju tragične misterije. Pozvali su policiju, koja je izvukla olupinu iz vode. U kabini su bile kosti i ljudski ostaci.

Obdukcijom je utvrđeno da je reč o Vilijamu Moldu. Veruje se da je kobne noći izgubio kontrolu nad kolima i uleteo u jezero.

Detalje ove neverovatne priče saznaćete u narednom video-prilogu, direktno od aktera Džerija Numana:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.