Korisnici u šoku! Posle 20 godina će ugasiti ovu opciju! Pozdravite se sa njom 17.jula!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2018, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korisnici u šoku! Posle 20 godina će ugasiti ovu opciju! Pozdravite se sa njom 17.jula!

Prate nove trendove.

Nakon što je "AOL Instant Messenger" ugašen 15. decembra prošle godine, sada je došao red na to da ista sudbina zadesi i legendarni "Yahoo Messenger", jedan od originalnih chat servisa. Gašenje "Yahoo Messengera" je planirano za 17. jul ove godine. Oni koji to žele, svoju istoriju chatovanja mogu preuzeti, tokom narednih šest meseci.

"Oath", kompanija koja je u vlasništvu Verizona i koja trenutno upravlja "Yahoo Messengerom", nije objavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nikakve planove o tome da li će mesendžer zameniti nečim novim, što bi moglo biti konkurencija "WhatsAppu" ili "Facebook Messengeru".

"Yahoo Messenger" je lansiran 9. marta 1998. godine, kao "Yahoo Pager", a potom je 21. juna 1999. godine dobio svoj legendarni naziv. To znači da će 17. jula 2018. godine, kada servis bude konačno ugašen, "Yahoo Messenger" imati 20 godina četiri meseca i 8 dana.

"Oath" je ovu priliku iskoristio kako bi sve korisnike podsetio na "Yahoo Squirrel", koji predstavlja aplikaciju za razmenu poruka baziranu na sistemu pozivnica, a koja se trenutno nalazi u beti. Potreban je zahtev (pozivnica) za pristupanje beti kako bi se koristio "Yahoo Squirrel". Ostaje pitanje koliko vremenda će proći dok i ovaj servis za četovanje ne bude ugašen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.