Konferencija RiSK 2017

Izvor: ITdogadjaji.com, 11.Maj.2017, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konferencija RiSK 2017

Ove godine se održava već 12. međunarodna konferencija RiSK, posvećena IT bezbednosti, kontroli, virtualizaciji te optimizaciji mreže za kvalitetnu zaštitu kontinuiteta rada i na želju mnogih partnera i prijatelja konferencija opet dolazi u Beograd. Zato Vas pozivamo, da nam se pridružite 24. maja u 9:00 sati u hotelu Hyatt Regency, Beograd.

Privatne kompanije, javna preduzeća i državne institucije sve veću pažnju posvećuju proizvodima i programskim >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << rešenjima za zaštitu podataka u mreži. Prema istraživanjima, u poslednje tri godine kompanije imaju limitiran budžet za razvoj informacionih tehnologija, a evidentno je, da se u okviru tih budžeta novac za IT security i optimizaciju iz godine u godinu povećava.

U Beogradu očekujemo stručnjake iz vodećih kompanija u IT na svetskom tržištu: MCAFEE, HEWLETT PACKARD ENTERPRISE, FORCEPOINT, OBSERVEIT, CYBONET, EASY SOLUTIONS, CHECKMARX, CENTRIFY, CPACKET NETWORKS i drugih.

Konfrencija obuhvata deo koji je namenjen sistemskim integratorima, IT direktorima firmi, administratorima i security inžinjerima u kojem če biti predstavljene nove vrste napada, koje danas koriste hekeri, načini zaštite podataka od neočekivanih upada u baze informacija, kao i deo koji obuhvača predstavljanje najnovijih trendova na tržištu računarske bezbednosti i infrastrukturnih rešenja.

Poziv: https://www.risk-conference.com/belgrade2017/

Program konferencijehttps://www.risk-conference.com/belgrade2017/agenda

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.