Koje Netflixove serije će dobiti svoje igre?

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje Netflixove serije će dobiti svoje igre?

Produkcijska TV kuća Netflix nedavno je potvrdila da ne odustaje od izrade igre zasnovane na seriji Stranger Things, i pored gašenja Telltale Games koji je trebalo da pravi igru.

A sada nam otkrivaju nove ambiciozne planove po pitanju njihovih projekata sa video igrama.

Minecraft će biti jedan od poslednjih projekata na kojima će Telltale raditi za Netflix u formi igre-serije.

Predstavljaće neku vrstu interaktivne TV serije po principu starih "izaberi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoju avanturu" igara, gde posmatrači biraju neke od opcija kako će se priča serije nastaviti, piše Play.

Izgleda da se ljudima u Netflixu ovaj koncept toliko sviđa da planiraju da ga prošire i na svoje brojne druge naslove.

Tako će jedna od Black Mirror epizoda koja stiže u novoj sezoni decembra, imati upravo epizodu gde će ishod iste biti na onome ko epizodu gleda, odnosno zavisiće od njegovih izbora.

U zavisnosti od uspeha i popularnosti Minecrafta i te specijalne epizode Black Mirrora, zavisiće i da li ćemo ovakve projekte nastavljati da viđamo u budućnosti, ali se nama koncept sviđa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.