Klasični Doom dobio loot box mod Video Player

Izvor: B92, 24.Nov.2017, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klasični Doom dobio loot box mod Video Player

Loot kutije su postale deo svakodnevice, viđamo ih u skoro svim multiplejer igrama, a nedavno su počele da se pojavljuju i u singlplejer naslovima.

Baš zbog njihove negativne popularnosti je moder, Rip and Tear, kreirao Doom Loot Box mod, koji donekle modernizuje klasik iz 1993. godine.

Ova bizarna kreacija sva oružja zamenjuje kutijama za čije otvaranje igračima treba određena količina ključeva. Ti ključevi se dobijaju kada se ubije neprijatelj, ali su veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << retki kao pojava. Naravno, dobijanje oružja je potpuno nasumično.

Sa modom dolazi i in gejm prodavnica gde se nude ključevi i loot kutije, po povoljnim cenama, ali su oflajn.

U videu ispod možete videti mod na delu, i da je ovaj kultni klasik sada još teži, nego što je id Software prvobitno zamislio.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.