KlanRUR Rocket League turnir (16.04.2016.)

Izvor: B92, 05.Apr.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KlanRUR Rocket League turnir (16.04.2016.)

Start your engines, prvi KlanRUR u najvratolomnijoj igri Rocket League je uskoro!

Turnir će se održati 16. aprila sa početkom u 12h u prostorijama KlanRUR redakcije u Vele Nigrinove 2 u Beogradu (dođite barem 15ak do 30 minuta ranije kako biste se smestili i potvrdili prijavu na licu mesta). Kao što je uvek bilo pravilo, učešće je potpuno besplatno.

Turnir je zvanično podržan od strane Psyonix i najbolje igrače očekuju kodovi za pakete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobila za Rocket League – Revenge of The Battle cars, Back to the future i Batmobile. Kako se bude bližio dan turnira, KlanRUR će otkrivati i ostale nagrade, tako da - pratite ovu stranu.

Format turnira će biti 2-na-2 (svaki tim igra na jednoj mašini u split-screenu), sa best of 3 mečevima. Dozvoljeno je igranje svih mapa iz Competitive rotacije, s tim što tim koji izgubi ima pravo da bira sledeći stadion. Od broja ekipa koje se budu pojavile na dan turnira biće dogovoreno da li će biti single ili double eliminacije, ali KlanRUR će se potruditi da svi imaju priliku da igraju više puta.

Igraće se PC verzija i biće obezbeđeni žičani kontroleri, ali naravno možete doneti i svoje dokle god su kompatibilni sa igrom. Moli se samo, ako donosite bežične kontrolere da ponesete i odgovarajuće kablove za povezivanje na USB. Naravno, igrači mogu da se između sebe dogovore o rešavanju svih nesuglasica i KlanRUR se nada fer i prijateljskoj atmosferi.

Ceo turnir ćete moći da pratite uživo na njihovom Twitch kanalu, a na njihovom Youtube kanalu će naknadno biti dostupni snimci sa turnira.

Prijavljivanje za turnir možete obaviti putem ovog formulara: http://goo.gl/forms/ATqLUUUj4L

Sva pitanja oko turnira možete postaviti na forumu KlanRUR-a: http://forum.klanrur.rs/topic/234942263-klanrur-rocket-league-turnir-16042016/

Dođite 16. aprila na Rocket League turnir, a do tada provirite u redakciju KlanRUR-a da vidite delić atmosfere koja vas tamo očekuje:

.

.

.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KlanRUR Rocket League turnir (16.04.2016.)

Izvor: Vesti-online.com, 05.Apr.2016

Start your engines, prvi KlanRUR u najvratolomnijoj igri Rocket League je uskoro! Turnir će se održati 16. aprila sa početkom u 12h u prostorijama KlanRUR redakcije u Vele Nigrinove 2 u Beogradu (dođite barem 15ak do 30 minuta ranije kako biste se smestili i potvrdili prijavu na licu mesta). Kao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.