KlanRUR Mortal Kombat XL turnir (23.04.2016.)

Izvor: B92, 05.Apr.2016, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KlanRUR Mortal Kombat XL turnir (23.04.2016.)

Mortal Kombat igrači i ostali poštovaci drevne veštine dolenaprediks, KlanRUR vas poziva na novi fajterski okršaj – u Mortal Kombat XL!

Turnir će se održati 23. aprila sa početkom u 12h u prostorijama KlanRUR redakcije u Vele Nigrinove 2 u Beogradu (dođite barem 15ak do 30 minuta ranije kako biste se smestili i potvrdili prijavu na licu mesta).

Kao što je uvek bilo pravilo kod KlanRUR-ovih turnira, učešće je potpuno besplatno, a za najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrače će biti obezbeđene nagrade. O tome više reči kako se bude bližio dan turnira. Za sada KlanRUR otkriva da je turnir zvanično podržan od strane WB Games, tako da očekujte zanimljive nagrade.

Što se tiče pravila, igraće se po winner-loser sistemu a to znači da će svaki igrač igrati najmanje dva meča. KlanRUR će se držati zvaničnih EVO pravila:

.

.

.

Izvor: klanrur.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.