Kingston predstavlja novi SSDNow V300 disk

Izvor: ITsvet.com, 16.Nov.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingston predstavlja novi SSDNow V300 disk

Kompanija Kingston Digital Inc je objavila da počinje sa isporukom sledeće generacije svog cenovno efikasnog SSDNow modela serije V. Kingston SSDNow V300 je moćno rešenje za nodogradnju sistema kada su u pitanju korisnici koji brinu o budžetu pri nadogradnji desktop ili laptop računara. SSDNow V300 je 10 puta brži u odnosu na klasičan hard disk koji radi na 7200RPM†. Pogoni ga LSI SandForce FSP procesor koji je posebno izrađen za Kingston i optimizovan za korišćenje sa vodećim NAND memorijskim čipovima u industriji koji su izrađeni u 19nm procesu kako bi se dobile sekvencijalne brzine čitanja i upisa do 450 MB/s. Upotrebom najboljih komponenti u klasi SSDNow V300 kombinuje kvalitet, perfomanse i povoljnu cenu za nove korisnike SSD-ova.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Kingston Digital predstavlja SSDNow V seriju sledeće generacije

Izvor: ItRešenja.com, 16.Nov.2012

Kompanija Kingston Digital Inc, članica kompanije Kingston Technology Company Inc, nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda je danas objavila da počinje sa isporukom sledeće generacije svog cenovno efikasnog SSDNow modela serije V. Kingston SSDNow V300 je moćno …The post...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.