Kingston - Počela isporuka microSDHC kartica kapaciteta 32GB

Izvor: NC magazin, 12.Okt.2010, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kingston - Počela isporuka microSDHC kartica kapaciteta 32GB


Kingston Digital Europe Ltd, članica Kingston Technology kompanije koja je nezavisni svetski lider u memorijskim proizvodima najavila je početak isporuke svoje prve microSDHC kartice klase 4 od 32GB. Neverovatno velika Kingston microSDHC kartica od 32GB je savršena za mobilno čuvanje podataka kao što su poslovne aplikacije ili zabavni sadržaj u pametnim telefonima nove generacije.

“Potreba za dodatnim prostorom na mobilnim uređajima se povećava iz razloga što sada telefone ne koristimo samo za glasovnu komunikaciju već su oni evoulirali u prave multifunkcionalne alate koje koristimo za email, slušanje muzike, fotografije i gledanje filmova”, izjavio je Steve Hall, menadžer za razvoj Flash proizvoda kopanije Kingston Technology u EMEA regiji, “Nova microSDHC kartica od 32GB je sposobna da čuva skoro 29.000 fotografija, preko 6.000 pesama i više od 2.000 minuta video zapisa”.

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.