Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli na beogradskom Provetravanju

Izvor: Blic, 05.Sep.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kanda Kodža i Nebojša", "Obojeni Program" i "Jarboli" na beogradskom "Provetravanju"

Bendovi Kanda kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli nastupiće 13. septembra u beogradskoj "Barutani" u okviru "Provetravanja".

Nenad Pejović, gitarista benda Kanda Kodža i Nebojša kaže da su dosadašnja iskustva sa Provetravanjem bila veoma dobra.

- Pokazalo se, kao što smo i pretpostavljali, da je uz malo truda moguće organizovati jednu neprestanu turneju bendova koji i u manjim i u većim sredinama imaju više publike nego što se to uobičajeno pretpostavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - kaže Pejović.

On kaže da je zagađenje javnog prostora u Srbiji toliko veliko da bi akcije poput "Provetravanja" trebalo organizovati svaki dan.

- Imajući u vidu stepen ozračenosti naših krajeva, svaki vid provetravanja je dobro došao i radujemo se premijernom nastupu Provetravanja u Beogradu u kome je opšte uzevši, koncertna i kulturna ponuda relativno dobra imajući u vidu realne mogućnosti - kaže Pejović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.