Kancelarija u smartfonu: Najkorisnije poslovne aplikacije

Izvor: NaDlanu.com, 17.Jun.2014, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kancelarija u smartfonu: Najkorisnije poslovne aplikacije

Osim za zabavu, pametni telefoni mogu da posluže i za poslovanje. Ovo su najbolje aplikacije za kancelarijske poslove.

CamScanner

Veoma jednostavna i praktična aplikacija koja omogućava pretvaranje office dokumenta u PDF format. Na taj način možete mnogo lakše da ih pregledate.

Chrome Remote Desktop

U slučaju da ste nešto bitno ostavili na računaru ili samo želite da mu pristupite putem telefona, to možete uz pomoć ove aplikacije. >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Praktična za podešavanja

Google Drive

Dobija se besplatno uz svaki Android telefon, odnosno Google nalog i služi kao cloud servis za dokumenta, odnosno njihovu sinhronizaciju na više platformi. Može da služi za čuvanje podataka, prebacivanje fotografija, dokumenata i svega što se nalazi u aplikacijama. Dostupno je 15 gigabajta prostora.

Microsoft Office Mobile

Uz pomoć ove aplikacije većinu osnovnih stvari koje radite sa Office paketom na računarima, možete i na telefonima. Napravite fajlove u Wordu, Excelu ili PowerPointu, uređujte ih, sačuvajte i delite. Aplikacija je besplatna za poslovne korisnike i dobija se uz Office paket.

izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.