Kako je učestvovati u akceleratoru u Silicijumskoj dolini? Saznajte na meetupu u ICT Hubu 26. januara

Izvor: ITdogadjaji.com, 20.Jan.2016, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je učestvovati u akceleratoru u Silicijumskoj dolini? Saznajte na meetupu u ICT Hubu 26. januara

Kako izgleda program akceleracije u 500 Startups, biti deo familije #500, ali i mnogo više o startap ekosistemu San Franciska, možete da saznate od osnivača i direktora TruckTrack-a Vuka Nikolića na ICT Hub Meetupu.

TruckTrack je beogradska kompanija koja se bavi razvojem softverskih rešenja i  koja će vaš kamionski posao držati na pravom putu. Saznali smo kako je počeo njihov put iz Beograda ka San Francisku, gde su postali deo 500 Startups, jednog od najpoznatijih >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << akceleratora na svetu, i prošli kroz njihov četvoromesečni program. Investicije koje je TruckTrack dobio su ukupno nešto manje od 400.000 €.

Više o meetupu i prijave, možete naći ovde.

Meetup će biti održan na srpskom jeziku, a predavanje će biti snimljeno i u naredne dve nedelje okačeno na YouTube kanal.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.