Kako gledati filmove i serije na telefonu preko interneta?

Izvor: SaznajNovo.com, 17.Jan.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako gledati filmove i serije na telefonu preko interneta?

Želite da se zavalite u fotelju, sipate u svoju omiljenu šolju „Pozdrav iz Bečića“ dobru jaku kafu, i uživate u dobrim filmovima. Ali, računar vam je daleko, da držite laptop nezgodno… eh kada biste mogli na telefonu… Možete! Evo i kako.
U ovom članku ću vam pokazati kako da besplatno gledate filmove u (Full)HD rezoluciji preko interneta na svom telefonu ili tabletu.
Odricanje odgovornosti: odričem se odgovornosti za korišćenje informacija i alata iz ovog tutorijala. >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << Sve radite na svoju odgovornost! Ja, niti bilo ko drugi, nisam odgovoran za eventualne štete po vas i/ili vaš uređaj nastale usled korišćenja informacija i alata iz ovog članka. Ja nisam autor alata koje pominjem u ovom članku i ne odgovaram za iste.
Ok, za ovo će vam biti potrebna jedna jedina aplikacija, malo vremena za početno podešavanje, i gomila vremena za gledanje svih tih filmova koje ćete imate na dlanu.
Biće vam potrebno:TelefonInternet konekcijaVPN (link)Popcorn Time Android (link)UputstvoPrvo napravite besplatan nalog na Windscribe VPN – opširnije. Sada instalirajte njihovu aplikaciju u telefon i prijavite se sa svojim nalogom.
Sada idite na popcorntime sajt i preuzmite aplikaciju u vidu .apk fajla – link. To je fajl kao .exe za Windows, a uputstvo za instalaciju vidite u ovom članku.

Kada pokrenete aplikaciju dalje je sve jednostavno. Pronađite film koji želite da gledate i pomolite se da postoji prevod na vaš jezik. Što se kvaliteta tiče, uglavnom ćete naći HD, a neretko i FullHD.
Kada pustite film malo ćete morati da sačekate kako bi se inicijalno učitao u vaš telefon. Nakon toga film ćete gledati bez prekidanja.
ObjašnjenjeOvaj servis funkcioniše tako što preuzima video strim sa Torrent-a. Tačnije, radi slično kao kada preuzimate fajl sa Torrent mreže samo se ne skladišti zauvek u vašem telefonu već samo privremeno dok gledate film.
Svi ti filmovi se nalaze na uređajima drugih korisnika u Torrent mreži. Vi samo „uzimate delove“ filmova sa njihovih uređaja, a isto tako neko uzima od vas. Opširnije o tome kako funkcioniše Torrent pročitajte u ovom članku.
Zbog toga film vam može „kočiti“ nekad ukoliko nema dovoljno onih koji šalju taj film, a naravno i ukoliko vam je loša internet konekcija.
Detaljnije - Kako gledati filmove i serije na telefonu preko interneta?

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.