Kako digitalna transformacija menja industrije i velike kompanije?

Izvor: ITdogadjaji.com, 13.Mar.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako digitalna transformacija menja industrije i velike kompanije?

Sledeće srede, 16. marta u Fabrici u Beogradu, Endava organizuje okupljanje na kome će Džastin Markući, firmin Chief Digital Officer predstaviti principe i prakse kojima se veliki biznisi transformišu u digitalnom dobu.

Markući ima 18 godina iskustva u radu sa velikim sistemima i njihovom prilagođavanju novim tehnologijama, a predavanje će zasnovati na primerima velikih projekata koje je njegov tim sproveo.

U pitanju su teme i načini razmišljanja koja se u >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << svetu velikih firmi primenjuju kako bi izašli iz zone komfora tradicionalnog pristupa biznisu, pa ovo predavanje može biti interesantno i onima od vas koji planiraju da kreiraju proizvode za takve klijente.

Prijave su otvorene do 15. marta, dok je samo prisustvo događaju besplatno — prijavite se putem ovog linka.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.