Kako da se zauvek izbrišete s interneta?

Izvor: B92, 06.Apr.2013, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da se zauvek "izbrišete" s interneta?

Uz pomoć Džemime Kis, novinar britanskog Guardiana Mark Rajs Oksli pokušava da zauvek izbriše njegov online identitet.

Međutim, osim gašenja profila na društvenim mrežama, da li je moguće uraditi još nešto? Da li ima drugih sajtova koji vam mogu pomoći? Da li možete da izbrišete vaše dvojnike?

Uz to, šta se desi sa vašim Facebook profilom nakon brisanja? Odgovori na ova pitanja nalaze se u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << priloženom videu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kako da se zauvek "izbrišite" s Interneta? (VIDEO)

Izvor: NaDlanu.com, 06.Apr.2013

Uz pomoć Džemime Kis, novinar britanskog Guardiana Mark Rajs Oksli pokušava da zauvek izbriše njegov online identitet...Međutim, osim gašenja profila na društvenim mrežama, da li je moguće uraditi još nešto? Da li ima drugih sajtova koji vam mogu pomoći? Da li možete da izbrišete vaše...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.