Kako da probate nov Youtube izgled ?

Izvor: Baguje.com, 21.Nov.2011, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da probate nov Youtube izgled ?

Za početak, Youtube će uskoro izgledati baš kao na slici ispod, a ukoliko želite da ga isprobate već sada, onda pratite dalje uputstvo.
Kako ovo postaviti da i vama izgleda isto ?
Učitajte YouTubeUnesite sledeći kod u vaš veb brauzerU Chrome-u,  pritisnite Ctrl+Shift+J ili kliknite desni klik na sajt i odaberite opciju 'Inspect element' i otiđite na karticu 'Console tab'U Firefox, stisnite Ctrl+Shift+K ili otiđite na meni pa Web developer > Web consoleU Internet Explorer >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << 9, stisnite F12 i kliknite na karticu 'Console'Kopirajte sledeći tekst u konzolu:
document.cookie="VISITOR_INFO1_LIVE=ST1Ti53r4fU";Stisnite enter i ponovo učitajte www.youtube.com. Sada imate novi izgled :)Kod nekima može biti privremen, tj. da vam se izgled vrati na stari kada restartujete brauzer, ali to može da se sredi ponovnim unosom koda. Bitno da vidite pre vremena kako će Youtube izgledati uskoro :)
Slični postovi:Youtube omogućio gledanje celih filmovaKako da proverite koliko ste pogledali klipova na Youtube ?Youtube testira novi dizajn - Cosmic Panda

Post "Kako da probate nov Youtube izgled ?" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 21. 11. 2011.
Kategorije: Dizajn, Veb brauzeri, Youtube | Tagovi: redizajn



Nastavak na Baguje.com...






Povezane vesti

Novi dizajn početne stranice YouTube

Izvor: Informacija.rs, 21.Nov.2011

YouTube testira novi dizajn početne stranice sajta. Za one koji bi da i sami testiraju novi dizajn početne stranice veb sajt Ghacks je pronašao rešenje - novi dizajn možete početi da koristite odmah na sledeći način: otvorite YouTube; u Chome-u, otvorite veb konzolu koristeći istovremeno tastere...

Nastavak na Informacija.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.