Kako da napravite gif animaciju od video klipa ?

Izvor: Baguje.com, 05.Dec.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da napravite gif animaciju od video klipa ?

Postoji dosta online servisa koji konvertuju video klip u gif animaciju ali gotovo svi ti servisi zalepe svoj naziv na gotov gif, radi promocije. Ako vas nervira taj natpis i ne želite da stoji na vašoj animaciji probajte programče koju će predstaviti ispod.
Radi se o, kao što sam napisao, besplatnom programu koji nosi naziv “Free Video to Gif“. Zaista je lagan, svega 8 megabajta a interfejs je i više nego jednostavan. No, uprkos svemu tome ovaj program nudi i dosta opcija za >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << podešavanje kvaliteta/veličine gif animacije.
Pored podešavanja kvaliteta animacije, možete podesiti i vreme početka i kraja animacije, širinu/visinu, broj frejmova…


Nakon što se video učita, kliknite na “Next >” sačekajte nekoliko trenutaka i videćete stranicu gde možete odraditi konačna podešavanja. Nakon toga kliknite na “Make GIF“, odaberite naziv i mesto gde želite da sačuvate animaciju i “OK“.

Post "Kako da napravite gif animaciju od video klipa ?" je objavio StefanM za sajt Baguje.COM, dana 5. 12. 2013.
Kategorije: Konvertovanje, Uputstva | Tagovi: animacija, gif, video

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.