Kako da izvezete slike iz Office dokumenata ?

Izvor: Baguje.com, 09.Jan.2012, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da izvezete slike iz Office dokumenata ?

Predstavljam vam jedan odličan besplatan programčić koji će vam pomoći da izvezete slike iz svih Office dokumenata.
Sigurno vam se desilo da u nekoliko dokumenata imate fotografiju koju želite posebno da sačuvate, van tog dokumenta, ali niste znali kako. Sada, uz program Office Image Extraction je to mnogo mnogo lakše.

Sve što treba da uradite jeste da preuzmete program sa zvanične veb adrese http://www.rlvision.com/officewiz/about.asp, instalirate ga i pokrete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << Zatim, u prvom polju kliknete dugme malog žutog direktorijuma i pronađete dokument u kom vam se nalazi slika/slike. Sledeći korak je da izaberete gde želite te slike kasnije da snimite. Kada i to odaberete, jednostavno kliknite Next i još jednom Next i u direktorijumu koji ste odabrali kao 'Output' treba da vam se nađu slike.
Srodni postovi

Kako da izvadite slike iz PDF dokumenta ?

Kako da vratite stari meni u Office 2007 i 2010

Kako da pogledate vaš Windows i Office cd key ?
Post "Kako da izvezete slike iz Office dokumenata ?" je objavio djevrek za sajt Baguje.COM, dana 9. 01. 2012.
Kategorije: Office, Slike | Tagovi: dokumenti, izvoz



Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.