KRILI SU GA DOBRO! I Majkrosoft izbacio telefon na preklop! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRILI SU GA DOBRO! I Majkrosoft izbacio telefon na preklop! (VIDEO)

Povratak u svet mobilne telefonije.

Mnogo se šuškalo o tome već neko vreme, nije da ranije nije bilo pokušaja ali sada ponovo Microsoft pravi telefon. Sa upravo objavljenim Surface Duo, softverski div se nada da će moći da uđe u trku sa modelima kao što je Galaxy Fold, trenutno jedini telefon sa savitljivim ekranom na tržištu.

“Ovaj proizvod nosi sa sobom najbolje iz Majkrosofta. Ulazimo u partnerstvo sa Google-om da bismo doneli najbolje u jedan Android uređaj“, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao je direktor Microsoft proizvoda Panos Panay.

I pored tih reči, ovi proizvodi jesu malo iznenađenje. Uzimajući u obzir da je Microsoft digao ruke od prodaje telefona nakon problematične kupovine Nokije za više od 7 milijardi dolara. Ovoga puta, Microsoft kaže da će inovacije poput duplog ekrana na displeju koji se preklapa i specijalnoj tehnologiji koja je ugrađena u Google-ov Android napraviti razliku. Svakako, nećemo znati dok ovaj uređaj ne bude u prodaji sledeće godine.

Ipak, to nije jedini uređaj koji je Microsoft objavio. Kompanija je predstavila naslednike serija Surface Laptopova, uključujući i Surface Neo, veći laptop sa dva ekrana koji koristi novu verziju Windows-a dizajniranu tako da programi i tastatura rade bez problema sa novim uređajima, kao što je Surface Duo koji će biti u prodaji tek sledeće godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.