KRAJ GREŠKAMA U PREPISCI: Korisnici Instagrama će moći da izmene poruke u roku od 15 minuta nakon slanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 16:26

KRAJ GREŠKAMA U PREPISCI: Korisnici Instagrama će moći da izmene poruke u roku od 15 minuta nakon slanja

Ovo će vam sigurno koristiti.

Društvena mreža Instagram dodala je novu funkciju u tu aplikaciju zahvaljujući kojoj će korisnici moći da uređuju poslate poruke, ali ova opcija će biti dostupna samo 15 minuta nakon slanja.

Korisnici Instagrama ranije nisu mogli da isprave grešku u poruci koja je poslata, već su morali da je obrišu i ponovo napišu ispravnu verziju.

Da biste izmenili poslatu poruku, potrebno je da je pritisnete i držite dok je ne pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iskačući meni, a tada izabrati stavku "uredi" (edit), navodi se na vebsajtu kompanije Meta.

Nakon unetih izmena će poruka biti označena kao "uređena" ("edited").

Platforma WhatsApp, koja se takođe nalazi pod okriljem kompanije Meta, je još prošle godine dobila funkciju uređivanja poruka nakon slanja, a vreme za izmene je takođe ograničeno na 15 minuta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.