KMPlayer 3.6.0.85

Izvor: ITsvet.com, 16.Apr.2013, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMPlayer 3.6.0.85

KMPlayer je mnogostrani media plejer koji pokriva različite tipove formata kao što su VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, i QuickTime između ostalih. On upravlja širokim spektrom podrške za tilove i omogućava da snimite zvuk, video i screenshotove na brojne načine. Plejer obezbeđuje interne i eksterne filtere sa potpuno kontrolisanim okruženjem u smislu konekcija ka drugim spliterima, dekoderima, audio/video filtere za transformisanje i prikazivanje. Nova verzija softvera donosi dodati Instant View, popravljen problem sa Denial of Service PoC, modifikovanu podrazumevanu upotrebu Internal Splitter-a za streaming.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VLC Media Player 2.0.6

Izvor: ITsvet.com, 16.Apr.2013

VLC medija plejer je visoko portabilni multimedijalni plejer za različite audio i video formate kao i DVD, VCD i različite streamig protokole bez dodatnih kodeka ili programa. Takođe, možete ga koristiti i kao server za stream unicast ili multicast sadržaja u IPv4 ili IPv6 u mrežama visokog propusnog...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.