K-Lite Codec Pack 10.45

Izvor: ITsvet.com, 28.Apr.2014, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

K-Lite Codec Pack 10.45

K-Lite Codec Pack je kolekcija Direct Show filtera, VFW/ACM kodeka i alata. kodeci i DirectShow filteri su potrebni za enkodiranje i dekodiranje audio i video formata. K-Lite Codec Pack je dizajniran kao rešenje lako za korišćenje i reprodukciju svih vaših audio i filmskih sadržaja. Sa K-Lite Codec Pack alatom možete da reprodukujete sve popularne audio i video formate kao i one manje poznate formate. Ovaj softver nudi nekoliko prednosti u odnosu na druge kodeke, pre svega stalno ažuriranje pa ste uvek opremljeni najnovijim i najboljim komponentama. Nova verzija softvera odnosi unapređene LAV filtere na verziju 0.61.2-6-g002d1f2.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Any Video Converter 5.5.9

Izvor: ITsvet.com, 29.Apr.2014, 07:46

Any Video Converter je all-in-one alat za konvertovanje video sadržaja koji odlikuju grafički interfejs jednostavan za korišćenje kao i velika brzina konvertovanja i odličan kvalitet izlaznog formata. Uz korišćenje ovog alata jednostavno je konvertovanje formata među kojima su DivX, XviD, MOV,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.