Just Cause 3 je stigao, ali uz brojne probleme

Izvor: B92, 02.Dec.2015, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Just Cause 3 je stigao, ali uz brojne probleme

Igra Just Cause 3 je jedan od najambicioznijih naslova ako pogledamo veličinu sveta i slobodu igrača, ali izgleda da pati od nekih boljki koje smo već videli kod nekih velikih naslova u 2015. godini kao što je Batman Arkham Knight.

Po svemu sudeći, razvojni tim Avalanche Studios i izdavač Square Enix nisu bili u stanju da izbalansiraju otvoreni svet i ambicije igre u skladu sa potrebama da ona izađe bez grešaka i stabilnija što je moguće više.

Gejmeri su uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da provedu tek nekoliko sati sa igrom a već vidimo veliki broj pritužbi na Redditu koje su povezane sa gejmplejom. U ovom trenutku je najveći problem broj frejmova koji konstantno opada na obe konzole pa čak i ispod 30FPS. Avalanche Studios još uvek nije objavio planove da brzo pruži zakrpu igračima, ali se očekuje da uskoro reaguju. Na PC-u Just Cause ne uspeva da prikaže vodu pravilno, a čak se dešava da i čitave planine ponekad nestanu ili da budu sastavljene od tekstura niske rezolucije. Nvidia je ponudila vodič za performanse u ovoj igri, a AMD beta tvikove koje bi trebalo da pomognu.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.