Još jedna Wii U igra u Nano Assault kreatora

Izvor: ITsvet.com, 09.Feb.2014, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna Wii U igra u Nano Assault kreatora

Kompanije Shin’en Multimedija koja stoji iza Nano Assault igre je najavila još jednu Wii U igru narednih dana. Ova kompanija je već najavila Fast Racing Neo, Wii U naslednika F-Zero nalik WiiWare igre Fast Racing League u oktobru 2013. godine. Ova igra bi trebalo da se pojavi negde tokom 2014. godine mada je kompanija najavila da će više detalja o Fast Racing Neo biti obelodanjeno nakon što nova igra bude zvanično najavljena. Ova kompanija pravi ekskluzivno igre za Nintendo platforme uključujući i prošlogodišnji 3DS naslov Jett Rocket II: The Wrath o Taikai. Među naslove ove kompanije spada i Art of Balance i Nanostray.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

SEGA najavljuje Sonic Boom

Izvor: ITsvet.com, 10.Feb.2014, 09:02

Kompanija SEGA je najavila Sonic Boom, sveži dodatak Sonic univerzumu koji uključuje video igru, igračke i nove CG animirane TV serije. Sonic Boom će predstaviti redizajnirane verzije poznatih avantura ovog simpatičnog ježa i njegovih drugara, igra ekskluzivno dolazi na Wii U i 3DS. U ovoj novoj...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.