Jolla tablet u novoj kampanji na IndieGoGo servisu

Izvor: ItRešenja.com, 03.Feb.2015, 04:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jolla tablet u novoj kampanji na IndieGoGo servisu

Finska kompanija Jolla se nakon prošlogodišnje veoma uspešne kampanje vratila na IndieGoGo servis, kako bi prikupila finansijska sredstva za svoj novi, zapravo unapređeni Jolla tablet koji treba da donese više memorije, bolji ekran i bateriju većeg kapaciteta. Inače, ovaj elegantni tablet koga kompanija promoviše kao “People powered” uređaj, između ostalog donosi i Sailfish 2.0 operativni sistem…

Kao prvi crowdsourced tablet računar na svetu Jolla svoj poboljšani model >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << planira da opremi sa 64 GB interne memorije za skladištenje podataka, sa podrškom za microSD kartice do 128 GB, a pokretaće ga Intelov 64-bitni četverojezgarni procesor na taktu od 1.8 GHz, uz 2 GB radne memorije kao što je to bilo i na prethodnoj verziji.

Tu je i 7,85-inčni IPS ekran koji donosi prikaz slike u rezoluciji od 2048×1536 piksela (330 ppi), zaštićen izdržljivim višeslojnim laminiranim staklom. Uređaj je spakovan u elegantno kućište debljine 8.3 mm, sa težinom od 384 grama, a nova verzija donosi i snažniju bateriju sa kapacitetom od 4450 mAh. Tablet podržava bežično povezivanje putem WiFi 802.11 a/b/g/n dual-band i Bluetooth 4.0 standarda, tu je i GPS sa Glonass podrškom, dok su od konektora prisutni Micro USB OTG i 3.5 mm audio.

Oni koji se priključe kampanji mogu da obezbede ovaj tablet po ceni  od 249 dolara, dok korisnici koji su naručili stariji model sa 32 GB skladišnog prostora mogu da se odluče za novu varijantu uz doplatu od 25 dolara.  Jolla takođe i dalje nudi i svoj stariji model koji je dostupan po ceni od 219 dolara.

Izvor: IT Market

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Jolla tablet sa 64GB memorije

Izvor: ITsvet.com, 03.Feb.2015

Kompanija Jolla se vratila crowdfundingu za svoj tablet računar nudeći dodatne opcije onima koji budu podržali razvoj ovog tableta. Drugo pojavljivanje na IndieGoGo za Jolla Tablet ovoga puta navodi novi uređaj sa više skladištenog prostora, odnosno 64GB, duplo više od 32GB koliko je bilo dostupno...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.